Behandlere

Nordsjællands bedste behandlere

Billeder_til_behandlere m logo biomekanikerne

Faguddannet fysioterapeut og specialist

Vi hjælper dig med at finde den udløsende årsag, samt behandle de symptomer du har.

Dette er den grundliggende måde vi arbejder på, da vi ser den bedste effekt ved at have en analytisk tilgang, når vores patienter kommer ind af vores dør.

Billeder_til_behandlere m logo biomekanikerne

KOSTVEJLEDNING OG COACHING

Er du udfordret på vægten eller har du svært ved at få etableret de sunde vaner, så kan YHL Health Academy være din støtte og sparring til at komme tilbage på rette spor.

Med udgangspunkt i dig og i din hverdag, går vi ind og tilrettelægger din kost, så du opnår de ønskede mål og resultater.

Billeder_til_behandlere m logo biomekanikerne

PERSONLIG TRÆNING

For dig der ønsker den bedste træning for din krop og sundhed.

Træning for dig der ønsker at træne alene, 2&2 eller måske på små hold. Vi tilbyder træning både i cross/funktionel, styrke og yoga, og sammensætter den så det bliver den optimale løsning for dig og dine mål.

Psykoterapi i rolige omgivelser

Flere og flere mennesker oplever, at det er udfordrende at håndtere de stadigt stigende krav og den kompleksitet, der præger både det private og det professionelle hverdagsliv.

I et forløb hos vores Psykolog Karin Bisgaard vil du få hjælp til at gennskabe overblikket og finde nye handlemuligheder.

ER DU TRÆT AF AT HAVE ONDT?

Hos BioMekanikerne kan vi hjælpe de patienter, som det ikke tidligere var muligt at hjælpe. Vi behandler de svære tilfælde af slidgigt, sene og ledskader, som tidligere måtte finde sig i smerterne, og den nedsatte livskvalitet.

Og vi gør det med en behandling der virker – hurtigt.

SUNDE fødder - fodterapi

Du behøver ikke at gemme dine fødder i lukkede sko hele året rundt. Fodterapeuten kan afhjælpe dig med hård hud, nedgroede negle, følgeskader fra diabetes, ligtorne og hjælpe dig på vej til de blødeste babyfødder igen.

mensendieck gymnastik

Lær at samarbejde med din krop (igen).

Via individuelt træningsprogram, der passer til din krop, vil du via grundige stræk af holdningsmusklerne opleve forbedret tilstand, hvis du har skæv ryg, rygsmerter, diskusprolaps, hypermobile led eller er brystopereret.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more