Om os

Hvem er vi

Hørsholm Sundhedshus blev grundlagt i 2020 med ideen om at skabe et stærkt klinikfællesskab, hvor klienten kan få den bedste behandling til et sundt og rask liv.

Bag det hele står Evergreen Holding selskab og til daglig vil du møde daglig leder og forretningsudvikler Lotte Søjborg, der med sine over 20 år indenfor sundhed og iværksætteri, vil sørge for at skabe nogle fantastiske rammer og muligheder for huset. Lotte vil også være din kontaktperson som lejer i huset og hende der står for screeningen.

Vores mission

Idéen bag Hørsholm Sundhedshus (HSH) er at skabe et hus hvor alle nødvendige behandlinger og ydelser til at skabe et sundt og aktivt liv, er samlet under ét tag. Et hus hvor både behandlere og kunder føler sig som en del af et fællesskab der har for øje at skabe de bedste rammer for hele, stærke og sunde mennesker.

Rigtig mange af os oplever at blive kastet fra det ene sted og/eller behandler til den næste. I HSH vil vi samle de bedste behandlere, som altid kan hjælpe dig videre, da alle samarbejder med det for øje – at du bliver sund og aktiv igen.

Det er vigtigt for os i HSH at skabe et trygt miljø for dig som kunde, så derfor vil du kun blive mødt af de dygtigste indenfor deres respektive felter, som arbejder ud fra den nyeste viden og forskning, så du kan føle dig sikker i dit forløb.

VORES VISION ER,
AT SKABE HELE, STÆRKE OG SUNDE MENNESKER.

Et sundt og langt liv kræver en sund krop på alle områder og det ønsker vi for alle vores kunder i huset. Så derfor sørger vi for hele tiden at holde os opdateret, videreuddanne os og tage nye tiltag ind i huset, så vi altid kan tilbyde dig det bedste.
Velkommen til.

Behandlere

Fodterapeut : Lotte Siff Andersen

Fysioterapeut : BioMekanikerne

Kostvejledning : YHL – Health Academy

Psykolog : Karin Bissgaard

Stamcelleterapi : BioMekanikerne

Træning : YHL – Health Academy

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more