Udlejning

Bliv en del af Nordsjællands stærkeste behandler team!

Ønsker du at blive en del af Nordsjællands førende sundhedshus samt del af et klinik- og behandlernetværk, der er meget mere end ”vi har samme adresse”, skal du leje dit kliniklokale hos os i Hørsholm Sundhedshus.

 

HSH Konter-Klinik 1

Kontor/Klinik

Vores lækre, lyse klinik-/kontorlokaler er som udgangspunkt 25 kvm. (kan også være større) Du har 2 store vinduer, så du får masser af lys ind. Som udgangspunkt er lokalet malet hvidt, men du er velkommen til at male det i andre farver, så længe du holder farverne i HSH’s farvepalette.

Når du lejer et lokale hos HSH er det inkluderet forbrug, Wi-Fi, rengøring samt brug af fællesarealer (reception, venteområde og kantine). Du har mulighed for at tilkøbe frokost som vi som udgangspunkt spiser sammen kl. 12.30.

Månedlig leje: 5.450,- ex. moms for 25 kvm.

Depositum: 3 mdr. leje

HSH Konter-Klinik 1

Træningslokale - Inde

Som personlig træner kan du leje ”The Gym”, som er vores lækre indendørs træningsfaciliteter, enten på time- eller dagsbasis. Lokalet er 75 kvm. og du har mulighed for at køre 1:1 træning (så kan der også være en anden PT’er der har træning) eller du kan leje hele lokalet alene og evt køre små hold (6-8 pers).

Flg. træningsudstyr forefindes i lokalet: OL-vægtstænger (10, 15 ,20 kg), bumperplates vægtskiver fra 1,25-25 kg. Kettlebells 2-32 kg., håndvægte 1-30 kg. wallballs, slamballs, romaskiner, boxe (til boxjump) Assult bike, GHD, måtter, pull up stativ, MobileFit (ala TRX) og abmats.

Lejepris: 150,-/time (inkl. Moms) med mulighed for dele med andre pt’ere.

Lejepris: 300,-/time (inkl.moms) så er rummet dit alene.

HSH Konter-Klinik 1

Træningslokale - Ude

Vi har også et super lækkert udendørs træningsområde, The Cage, med kunstgræs til bl.a. prowler træning. I buret er der pull up stativ med wall ball targets og armgangsbro, wall balls, slam balls, boxe, hammere og traktordæk, MobileFit (A la TRX), elastikker, reb, pegboard, måtter og der kan hentes KB, håndvægte ned fra The Gym.

Buret er overdækket, så der kan trænes ude hele året.

Lejepris: 200,-/time (inkl. Moms)

HSH Konter-Klinik 1

Yoga lokale

Er du yogalærer der gerne vil køre dine egne hold, kan vi tilbyde et dejligt lyst yogalokale på 50 kvm med måtter, klodser, bælter, øjenpuder, tæpper og puder til 10 personer. Lyset i rummet kan skrues op og ned efter behov og der er toilettet og egen indgang.

Lokalet kan lejes på time- og dagsbasis og er egnet til events, da der også er mulighed for at benytte kantinen (tilkøb).

Lejepris: 200 kr./time (inkl. Moms)

Ved længerevarende events eller hele dage, ring for tilbud.

Vores mål som udlejer er at skabe et klinikfællesskab hvor vi sammen kan yde den bedste service og behandling for den enkelte klient, sparre med hinanden – også selvom det kan betyde at man henviser sin klient til videre behandling hos en af de andre behandlere i huset. Tonen i huset er let, inspirerende og omgængelig, alle er smilende og imødekommende, da vi alle arbejder for samme formål: At klienten føler sig set, tryg og velkommen.

EGET LOKALE ELLER DELE LOKALE:

Vi ved godt at der er forskellige behov når man er leder efter det perfekte behandlerlokale. Måske er du nystartet som selvstændig og ikke tør springe ud i en fast månedlig leje? Måske vil du gerne være i et hus med andre som du kan sparre og videns dele med, og have følelsen af at have kollegaer.

Derfor har vi valgt at tilbyde forskellige løsninger i HSH. Du kan leje vores lokaler på time- dags- eller månedsbasis. Alt er gennemsigteligt, ingen skjulte udgifter, her er styr på tingene og bedst af alt, du får de lækreste rammer for din forretning.
Vi har fælles hjemmeside, samt SoMe som du også kan vælge at blive en del af.

Udover at være et samlingssted for Nordsjællands bedste behandlere, ønsker vi samtidig at skabe et netværk hvor vi støtter og hjælper hinanden. Så vælger du at blive en del af HSH, siger du også ja til at følge vores ”House book”.

RAMMERNE:

Vores lokaler er lyse og imødekommende og kan indrettes efter dit behov. Vi har fælles reception, venteområde, rengøring og masser af gratis parkeringspladser omkring bygningen. Kliniklokalerne ligger i hhv. stueplan og på 1. sal. Her er fælles kantine med madordning (tilkøb) som også kan lejes til møder/foredrag samt mulighed for leje af træningsfaciliteter inde og ude, samt et skønt yogalokale.

Vi arbejder hele tiden på at udvikle og udvide vores tilbud, så vi kan skabe et attraktivt hus, hvor der foregår en masse aktiviteter på kryds og tværs.

For at være sikker på at vi får de rigtige behandlere ind i HSH, vil der være en screeningsproces, som alle lejere skal igennem, så vi er sikre på at vi er det rigtige match.

 

Vi glæder os til et kommende samarbejde med dig.

Udlejning – FAQs

Få svar på dine spørgsmål

Vi forsøger her at besvare de mest gængse spørgsmål. Skulle du have yderligere spørgsmål, som du ikke finder svar på her, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Skal der betales depositum?

Svar: Ja, hvis du vælger at leje et lokale fast på månedsbasis, betaler du 3 mdr.s husleje i depositum

Er lokaleleje momsbelagt?

Svar: Ja, alle vores lokaler er momsbelagt, både hvis du lejer på time-, dags- eller månedsbasis. Det vil fremgå af fakturaen/kvitteringen.

Delelokale, hvad betyder det?

Svar: Vi har et kliniklokale som kan lejes af alle, der skal bruge et lokale en gang i mellem eller måske en fast dag. Lokalet er indrettet med lille bord og 2 stole til konsultation og skrivebord. Der vil være mulighed for at stille en briks op.

Du booker lokalet via vores bookingportal (link) og betaler ved bookning. Herefter er lokalet dit i det bookede tidsinterval.

Kan man booke delelokale om aftenen/weekenden?

Svar: Ja, der er 24/7 adgang til alle vores lokaler. Om det er delelokale, fitness, yoga eller dit eget lokale, kan du bruge det som du ønsker.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more