Fællesskab med fremsyn

Selvstændig klinikpraksisser tilbyder tidssvarende behandlinger i trygge og behagelige rammer.

Kontakt

Klinikker

KLINK FOR FYSIOTERAPI

ER DU TRÆT AF AT HAVE ONDT?
Vi hjælper dig med at finde den udløsende årsag, samt behandle de symptomer du har.

Dette er den grundliggende måde vi arbejder på, da vi ser den bedste effekt ved at have en analytisk tilgang, når vores patienter kommer ind af vores dør.

» Læs mere

Hos RENEWED kan vi hjælpe de patienter, som det ikke tidligere var muligt at hjælpe. Vi behandler de svære tilfælde af slidgigt, sene og ledskader, som tidligere måtte finde sig i smerterne, og den nedsatte livskvalitet.

Og vi gør det med en behandling der virker – hurtigt.

» Læs mere

KLINK FOR ED BEHANDLING

Phanes er …
En virksomhed hvis ekstistensgrundlag bunder i empatisk forståelse af et menneskeligt behov.

Vi vil hjælpe dig der gerne vil hjælpes, som har prøvet mange ting, men som ikke har mødt den forståelse der skulle til.

  • Erektil Dysfunktion
  • Impotens
  • Ingen Operation

» Læs mere

Udlejning

Hørsholm SundhedshuS

Det nystartede klinikfællesskab, Hørsholm SundhedshuS, består af 6 klinik rum på 1. sal og en fælles reception, og 3 klinik rum på stue etagen i en let tilgængelig og velholdt ejendom i Nordsjælland.
De nordvendte rum kan lejes møbleret. Sundhedshuset råder over en fælles kantine med attraktiv, dog valgfri, frokostordning. Mindre gymnastiksal kan tilkobles.

De ledige klinikrum er som udgangspunkt mellem 25-50 m², men kan udvides/inddeles efter ønske – lad os tale om det.

Andre faciliteter: Fri parkering og affaldshåndtering, snerydning og øvrig udendørs vedligeholdelse. Rengøringsaftale er obligatorisk. Kraftig fibernet/WIFI tilbydes.

Beliggenhed og afstande:

  • 1 km til Motorvej E47’s afkørsel 7 – dvs 25 min fra KBH, 15 min fra Helsingør, samt tæt på tog- og buslinjer ud i landet:
  • 1,3 km til tog – Kystbanen, Kokkedal station
  • 350 m til bus – 150S, 353, 354, 365R, 375R
  • 500 meter til store indkøbsmuligheder lige fra Carl Ras og McDonalds til Føtex og Golf Eksperten/Tee Stedet. Rema100 til Johannes Fog. AO
  • Området Kokkedal Industripark, DK-2980 – er et attraktivt krydsfelt mellem industri- og handelskvarter, kommunale og private områder – i rivende udvikling!

Kontakt

HSH_logo_may2021
Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at tage kontakt til os her at Hørsholm SundhedshuS, hurtigst muligt, så vi kan svare på de spørgsmål du måtte have.

Kontakt os

6 + 4 =

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more